Pensiunea Ioana impreuna cu  Vila Muntii Bucegi din Bran, va invita sa va petreceti vacantele intr-un cadru natural deosebit, la 1,5 km de castelul Bran, vechi leagan de civilizatie si istorie, la poalele bucegilor, la 2 km de limita Parcului National Bucegi, in localitatea Bran Poarta (2 km de partia de ski Zanoaga), cu mancare buna si pe saturate, cu produse traditionale si sanatoase (lapte de la vacuta, branzeturi din zona, mezeluri de casa, dulceata de casa etc).

Statiunea turistica Bran se afla la 25 km de Brasov, pe DN 73 Brasov Campulung, la iesirea din culoarul Rucar-Bran, 110 km de Pitesti.

Pensiunea dispune de 100 locuri in 33 camere duble , triple, si de 4 locuri, in 2 locatii alaturate, cu grup sanitar propriu, tv color, balcon individual, internet wi-fi, incalzire centrala, 2 sali de mese pentru 45-50 de persoane si cealalta de 100 persoane, (se poate folosi si ca sala de curs) si bar. Sala de conferinte pentru aprox 100 persoane (dotata cu plasma, calculator, home cinema, internet).

Va oferim cazare la numai 1, 5 km de Castelul Bran, in drum spre partia de schi,

Camerele sunt situate in 2 cladiri alaturate:
– corp A – 7 camere duble si triple cu bai proprii, TV si balcoane
– corp B – 26 camere de 2,3, si 4 locuri cu bai proprii, TV si balcoane, internet Wi-fi

Dispunem de sala mese, terasa, gradina, gratar, loc de joaca pentru copii, incalzire centrala, parcare.

Previous
Next